Поделение на Газпром е подарило на спряганата за близка на руския

...
Поделение на Газпром е подарило на спряганата за близка на руския
Коментари Харесай

Скромно, но от сърце: Газпром дари Алина Кабаева със сграда за 23 млн. евро

Поделение на " Газпром " е подарило на спряганата за близка на съветския президент Путин някогашна гимнастичка Алина Кабаева здание за към 2 милиарда рубли (над 23 млн евро).

Това се споделя в разследване на опозиционния на Кремъл информативен канал " Можем объяснить ".

Сградата е в специфичната икономическа зона " Сириус " - покрай съветския черноморски курорт Сочи. Край същия град се намира и една от многото резиденции на президента, споделя се в разследванто представено и от (руското поделение на " Свободна Европа ", б.р.).

Собственик на постройката в действителност става свързваната с Кабаева Академия по жудожествена гимнастика. В нея ще се обитават състезателен компекс и хотелска част. Сайтът написа още, че " подаръкът " е с разгъната повърхност повече от 41 000 кв м.

Самият " Сириус " е " страна в страната " - публично съставлява учебен план за надарени деца и младежи, неговата територия е самостоятелна от Краснодарския край, където се намира - има си обособен бюджет и имотни правила.

От канала показват, че на уеб страницата на Асоциациято по художествена гимнастика се споделя, че там ще се упражняват млади гимнастици, ще се организират интернационалните надпревари, а също има хотел със 144 стаи, басейн, СПА, кино и прочие

Зложелатели пък се пошегуваха с това, че в регистрацията на юридическото лице, което ще оперира имота - " Небесная граница ", са вписани действия като хотелиерски бизнес, произвеждане на филми, физкултурно-оздравителни мероприятия, ръководство на имущество, организация на конференции и изложения идори масажни салони и действия в областта на медицината.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР